PERSONVERN

Den 1. juli 2018 trer de nye EU – regler for personvern i kraft. Dette innebærer forsterkede regler om beskyttelse av personfølsomme data. 
«Personvernopplysninger» er enhver opplysning som kan knyttes til en privatperson, alt fra navn, kjønn. alder, vekt og hårfarge til telefonnummer, epostadresse og arbeidssted.

Terapeuter utdannet på Sirius /annonsert på hjemmesiden er midlertidig slettet.
For et fremtidig register og markedsføring på hjemmesiden, skal hver enkelt gi sitt samtykke og hver enkelt terapeut skal selv sørge for å sende inn / være ansvarlig for den informasjonen de ønsker å oppføres med.

Personopplysninger og sikkerhet
Vi lagrer personopplysningene på en server med begrenset tilgang. Ingen personopplysninger selges eller på andre måter gjøres tilgjengelig for andre. Det er ingen personopplysninger på nettstedet til Sirius Naturterapeutisk skole. Skolen samler ikke inn opplysninger dersom du bruker en delingsknapp for å dele innhold fra Sirius på sosiale medier og nettsamfunn ( som facebook, twitter m.m.), men vi har ingen kontroll på om disse lagrer opplysninger når du deler. 

Behandling av informasjon
– Vi har ingen adresseliste, telefonnummer eller annen personlig data lagret på noen smarttelefon
– All personlig innkommende mail blir slettet innen en uke
– All korrespondanse av privat karakter blir slettet innen en uke
– Sensitiv informasjon som f.eks helseskjemaer og journaler  for studenter under utdannelse, blir oppbevart nedlåst i et fysisk arkiv.
Arkivet står i avlåst rom med tilgang kun for lærere på skolen.

Databehandleravtale
Sirius har inngått en databehandleravtale med WP Care som beskriver hvordan persondata behandles på vegne av skolen. Avtalen beskriver at alt hva som gjøres med dataene er å ta en backup av dem, det er ingen personopplysninger som blir rørt.

Vedlagt ligger en DPA (Data Processing Agreement eller Databehandleravtale)

Informasjonskapsler
Sirius-skole.no benytter som de fleste andre nett-tjenester informasjonskapsler/cookies. Informasjonskapsler er informasjonsfiler som blir liggende igjen i nettleseren for at tjenesten vår skal virke best mulig for deg. Dette medfører ingen sikkerhetsrisiko, men Sirius-skole.no vil ikke fungere uten. Våre informasjonskapsler benyttes ikke til noen form for sporing. Ingen personidentifiserende opplysninger befinner seg i førsteparts eller tredjeparts cookies som settes når du besøker Sirius-skole.no

Nyhetsbrev
Det er frivillig å abonnere på nyhetsbrevet vårt. Dersom du ønsker å abonnere, må du opplyse om hvilken epost-adresse nyhetsbrevet skal sendes til. Vi samarbeider  med den amerikanske leverandøren Mailchimp (The Rocket Science Group) om utsendelse av nyhetsbrev,  – det er også dette selskapet som lagrer epostadressen din.  Mailchimp er en av de største nyhetsbrevleverandørene i verden og brukes av mange – også i Norge. Mailchimp har et godt renommé og det er ikke rapportert om alvorlige sikkerhetsbrudd ved bruk av Mailchimp.

Vi har også lest grundig Mailchimps sikkerhetpolicy når det gjelder lagring og behandling av e-post-adressene til våre nyhetsbrev-abonnenter. Tiltakene er meget tilfredsstillende.
Nyhetsbrev-abonnentenes e-post-adresser brukes ikke til noe annet enn å sende nyhetsbrev fra www.sirius-skole.no. Våre abonnenter kan også enkelt melde seg av nyhetsbrevet hvis de ikke ønsker å motta det lenger.

Har du ytterligere spørsmål knyttet til personvern på sirius-skole.no  vær vennlig og ta kontakt med post@sirius-skole.n0

 

Denne personvern- erklæringen er under revidering, og vil endre seg uten varsel