Videregående Kurs

KST utdanningen på Sirius er NNH – godkjent.
Det betyr at studiet er kvalitetssikret både hva faglig innhold og gjennomføring angår.

Under er listet samtlige kurs som inngår i en fullverdig KST – utdannelse. Utdanningen er bygget på Osteopati etter Alain Gehin og på seriøse kilder far KST.
Vi har undervist i KST siden 2005,  har utviklet stor faglig kompetanse og har særdeles dyktige faglærere.  Vi er stolte over å kunne tilby en fullverdig terapeut-utdannelse i KST – som den eneste i Norge.

Det første og mest grunnleggende kurset i KST – utdanningen er KST I – III.
Kurset tilbys fast hver vår, det strekker seg  over 3 x 4 dager samt oppsamling & repetisjon. Har man gjennomført og godkjent dette kurset, er døren åpen til samtlige kurs i utdanningen til Naturmedisinsk Muskelterapi og til de videregående kurs i KST -utdanningen. Se info i hovedmenyen under KURS MT. 
Man kan melde seg på med et kurs om gangen, og økonomisk er det  mulig med individuelle avdragsordninger. 
Skal du lykkes som terapeut i dag, er det viktig med en fullverdig Terapeutisk utdanning og medlemskap i en bransjeforening eller organisasjon. Som fullverdig terapeutmedlem i NNH, får du blant annet  en god forsikring samt kan bli offentlig registret i Brønnøysund og få momsfritak for behandlingene dine..

Det å ha en verktøykasse med ulike innfallsvinkler for behandling, er for tiden ganske vanlig, så her kan du komme å delta, om du er Soneterapeut, Aromaterapeut, Refleksolog, Healer, Massør eller driver med noe helt annet.

Velkommen som student på Sirius!