Utdannings kurs

I denne kategorien kan du begynne utdanningen til enten Muskelterapi – eller KST utdanningen her på Sirius.

Alle kurs i denne kategori er begynnerkurs, og er åpninger inn i utdanningene til enten Muskel – eller KST terapeut. Dette er behandlingskurs som vil gi deg kunnskap og kompetanse for deg selv, men også i møte med klientene dine.

Her ligger læringsmål i form av Læringsutbytte nedfelt i studieplanen for pågjeldende studie, som det undervises etter.

På disse kursene går det fint an å prøve seg frem og gjennomføre et slikt kurs kun for din egen skyld, og det er helt i orden.

For dere som allerede er i gang med en terapeutisk utdanning, kan alle kurs i denne kategori lett la seg blende inn i enhver annen terapiform. Så dersom du er på utkikk etter nytt og spennende terapeutisk verktøy,  er du kommet på riktig sted

Skal kurset registreres som “Godkjent”   i f. eks en Muskelterapiutdannelse på Sirius, så er det arbeidskrav i form av  studentjournaler. Dette er  hjemmeoppgaver /lekse hvor utvalgte teknikker skal øves på klienter hjemme. Når journalene er godkjent, blir kurset også godkjent  i f.eks Muskelterapi – eller KST utdanningen her på skolen.