Klassisk Massasje (2 x 4 dager)
Klassisk massasje er en del av utdanningen til Muskelterapeut – NNH godkjent.

Del 1: 10. – 13. september 2020
Del 2: 22. – 25. oktober
Veiledning 24. november
Praktisk prøve 25. november

Tider: Alle dager kl 09 – 17.
Sted: Sirius Naturterapeutisk skole, Kvalamarken 5, Haugesund.
Faget  er utviklet fra Klassisk massasje og er en manipulasjon av kroppens mykvev, muskler og ligamenter, med den hensikt å normalisere deres funksjoner.
Massasje virker avslappende, blod- og lymfesirkulasjon øker. Det frigis avslappende hormoner som oxytocin som kan være medvirkende til å senke angst, høyne smerteterskel, forbedre immunsystemet, senke blodtrykket og øke næringsopptaket.Nyere forskning viser at massasje er angstdempende/ medisinreduserende samt reduserer musklenes spenning/gir økt avspenning, bedrer konsentrasjon, minsker produksjonen av stresshormoner og øker generell livsglede. En massasje virker fremmende på sirkulasjonssystemet, stimulerer lymfesystemet til drenering av overskuddsvæske fra vevene .

Du lærer å jobbe med nervesystemet inkl. bindevevet som ligger mellom huden og musklene med varierende teknikker og strøk.
På kurset lærer du å gi massasje med olje. Det blir undervist i klassiske grunnleggende massasje- former – og arbeidsteknikker som brukes ved oljemassasje.
Du vil lære å gi en avslappende kroppsmassasje helt fra tåspissene til hårrøttene, hvor du vil kunne gi hele kroppen, inklusiv armer, ben, ansikt, hender og føtter en helt spesiell fornemmelse av dyp avslapning.
Kurset er et grunnkurs i utdanningen til Muskelterapeut. Kan med fordel kombineres med enhver terapiform
Ved bestått, gis Diplom og kursbevis.

Påmelding / spørsmål til post@sirius-skole.no, tlf 97171616
Påmeldingen er bindende og gjelder for Del 1 og Del 2

Kursavgift pr. del kr 5290,- Kan ved avtale deles opp.

Veiledning og praktisk prøve kr 2800,-
Faglærer: Kärstin Trygg, Aromaterapeut og Naturmedisinsk Muskelterapeut. Lærer på Sirius siden 2012

For mer info: www.sirius-skole.no