Trykk her for påmelding

Klassisk Massasje (2 x 4 dager):

Inngår i utdanningen til Naturmedisinsk Muskelterapeut – NNH godkjent

Del 1: 10. – 13. september 2020
Del 2: 22. – 25. oktober 2020

Repetisjon og veiledning 24. november
Praktisk prøve 25. november
Tider: Alle dager kl 09 – 17.
Sted: Sirius Naturterapeutisk skole, Kvalamarken 5, Haugesund

Dette er kurs i Klassisk massasje og er en manipulasjon av kroppens bløtvev som muskler, bindevev og fascier for å normalisere og forbedre funksjonene i disse.

Massasje virker avstressende og avslappende, idet blant annet hormoner som oxytocin frigjøres – som igjen er medvirkende til å dempe angst. En god massasje gir alminnelig avspenning, forbedrer immunsystemet, senker blodtrykket og øker næringsopptaket.

Nyere forskning viser at massasje reduserer musklenes spenning, gir forbedret konsentrasjon, minsker produksjonen av stresshormoner, er medisinreduserende og øker generell livsglede.

Det undervises også i Bindevevsmassasje som er utviklet fra klassisk massasje. Bindevevsmassasje er en metode som innebærer tøyning med varierende teknikker og strøk av bindevevet i huden som igjen påvirker de autonome nervetrådene i hudområdene fortrinnsvis på bekken, rygg og bolen. Dette har videre positiv innvirkning på blodsirkulasjon til de indre organer og deres funksjoner.
Refleksmekanismene refereres til ”den cutivicerale refleks”. Du lærer å jobbe med nervesystemet inkl. bindevevet som ligger mellom huden og musklene med varierende strøk.

Samlet virker en massasje fremmende på sirkulasjonssystemet, stimulerer lymfesystemet til drenering av overskuddsvæske fra vevene og gir forbedret refleksaktivitet.

På kurset lærer du å gi massasje med olje. Det blir undervist i klassiske grunnleggende massasje- former – og arbeidsteknikker som brukes ved oljemassasje.

Det undervises i massasjegrep, massasjeteknikker, og utstrekningsteknikker.
Du vil lære å gi en avslappende kroppsmassasje helt fra tåspissene til hårrøttene, inkludert ansiktsmassasje. Samlet vil du etter kurset, kunne gi hele kroppen, inklusiv armer, ben, ansikt, hender og føtter en helt spesiell fornemmelse av dyp avslapning.

Kurset er et basiskurs i utdanningen til Naturmedisinsk Muskelterapeut. Kan med fordel kombineres med nesten enhver terapiform

Ved bestått, gis Diplom og kursbevis. Max 10 % fravær
Dersom kurset skal godkjennes opp mot NNH, skal det gjøres 12 enkle studentbehandlinger på klienter hjemme.

Påmelding / spørsmål til post@sirius-skole.no, tlf 97171616

Påmeldingen er bindende og gjelder for Del 1 og Del 2
Kursavgift pr. del kr 5290,- Kan ved avtale deles opp.
Veiledning og praktisk prøve kr 2900,-
Depositum ved påmelding kr 2000,- Refunderes ved Del 2

Faglærer: Kärstin Trygg, Aromaterapeut og Naturmedisinsk Muskelterapeut.
Lærer på Sirius siden 2012.

Trykk her for påmelding