Skjermbilde 2015-05-21 09.33.57Massasje av nakke, skulder og rygg

Dato:  21. – 23. august 2020 (2,5 dag)
Kursavgift: kr 3550,-
Tid d. 21.  kl 17 – 21
Tid 22. + 23. Kl
09 – 17

Depositum ved påmelding kr 1000,-
Sted: Sirius Naturterapeutisk skole, Kvalamarken 5, Haugesund

Målgruppe Kurset passer som faglig supplement til alle terapeuter, men kan også være et flott begynnerkurs for alle som har lyst til å vite mer om massasje, For den som er på let etter et massasjekurs til hjemmebruk, så er dette tingenJ Kurset er åpent for alle.

Innhold På kurset vil dere lære de mest grunnleggende massasjestrøk og massasjegrep innen klassisk massasje. Det vil bli undervist i bruk av eteriske oljer, massasjeteknikker og utstrekningsteknikker samt arbeidsbevegelser og arbeidsstillinger som anvendes i utøvelsen av massasje.
kurset gir en innføring om det vaskulære systemet, nervesystemet samt til kroppens muskler, bindevev og ligamenter. Kurset inneholder også innføring i behandling med triggerpunkter, en «smertebehandling uten nåler». Informasjon om kontraindikasjoner, dvs hva tid man ikke skal gi massasje inngår også i kurset. 

Kurset 28. februar. – 1. mars 2020  gir nødvendig kompetanse og forutsetning til å delta på behandlerkursene på Sirius.

“Klassisk massasje”  er obligatorisk i Utdanningen til Muskelterapeut ( NNH – godkjent): Hver høst: Klassisk massasje del  september og del  oktober

«Behandling av rygg, bekken og ben» dato Del 1 november, Del 2:  desember  hver høst  Disse kursene inngår i utdanningen til Muskelterapeut (NNH – godkjent).

Faglærer Kärstin Trygg. Aromaterapeut og Naturmedisinsk Muskelterapeut fra SiriusKarstin

Faglærer på Sirius siden 2010 www.tryggterapi.no

For mer informasjon, se www.sirius-skole.no

Påmelding: post@sirius-skole.no