About: Anne-Karin Norenes

Anne-Karin Norenes

Har erfaring fra flere områder både i privat og offentlig virksomhet. I privat næring har jeg jobbet som kontorleder, butikkmedarbeider og sekretær.

Har jobbet som helsesekretær på kommunalt legesenter før jeg gikk over til skoleverket og jobbet som eksamensansvarlig på en videregående skole.

Tok i denne perioden utdannelse ved Universitet i Stavanger i administrasjon og ledelse. Tok bla følgende fag: personalledelse, serviceledelse interkulturell forståelse, organisasjon- og ledelse i tillegg til juridiske fag og økonomifagene.

I dag er jeg utdannet muskelterapeut og stortrives med dette. Fantastisk å kunne behandle/hjelpe klientene til en bedre helse.
Jobber i dag med noe helt annet enn tidligere, men tar med meg erfaringer fra tidligere inn i mitt nye yrke. Jeg hadde ikke vært den jeg er i dag dersom jeg ikke hadde hatt alle faglige utfordringene på tidligere arbeidssteder.

Utdanning:

Studiekompetanse, helsesekretær (ikke off.godkjent), universitetsutdannelse i administrasjon og ledelse, NNH Naturmedisinsk Muskelterapeut.

Kurs: Øreakupunktur, lymfedrenasje, Lock-foot, KST IV.