Utdannings kurs

I denne kategorien kan du begynne utdanningen eller profesjonalisere deg innen  Muskelterapi – eller KST utdanningen.

To kurs her er rene begynnerkurs, som Klassisk Massasje og KranioSakralTerapi I – III
De øvrige kurs i denne kategorien er åpninger inn i utdanningene til enten Muskel – eller KST terapeut. Dette er behandlingskurs som vil gi deg kunnskap og kompetanse for deg selv, men også i møte med klientene dine. Forutsetning her er noe øvet terapeut, ellers får man lite ut av undervisningen.  IMG_7519

Her ligger klare læringsmål i form av Læringsutbytte nedfelt i studieplanen for pågjeldende studie, som det undervises etter.

For dere som allerede er i gang med en terapeutisk utdanning, kan alle kurs i denne kategori lett la seg blende inn i enhver annen terapiform.  Så dersom du er på utkikk etter nytt og spennende verktøy, så er du kommet på riktig sted

Dersom kurset skal gjennomføres som Godkjent og som ledd i f. eks en Muskelterapiutdannelse på Sirius, så er det innleveringskrav i form av studentjournaler. Dette er en type hjemmeoppgaver hvor teknikker skal utøves på klienter hjemme. Når journalene er signert og godkjent, blir kurset fullverdig godkjent som et behandlingskurs i f.eks Muskelterapi – eller KST utdanningen her på skolen.
Kursbevis og Diplom.