Utdannings kurs

I denne kategorien kan du begynne utdanningen til enten Muskelterapi – eller KST utdanningen her på Sirius.

Alle kurs her er begynnerkurs, og er altså åpninger inn i utdanningene til enten Muskel – eller KST terapeut. Dette er behandlingskurs som vil gi deg kunnskap og kompetanse for deg selv, men også i møte med klientene dine.

Her ligger klare læringsmål i form av Læringsutbytte nedfelt i studieplanen for pågjeldende studie, som det undervises etter.

På disse kursene går det fint an å prøve seg frem og gjennomføre et slikt kurs kun for din egen skyld, og det er helt i orden.

For dere som allerede er i gang med en terapeutisk utdanning, kan alle kurs i denne kategori lett la seg blende inn i enhver annen terapiform.  Så dersom du er på utkikk etter nytt og spennende verktøy, så er du kommet på riktig sted

Dersom kurset skal gjennomføres som Godkjent og som ledd i f. eks en Muskelterapiutdannelse på Sirius, så er der noen innleveringskrav som kalles studentjournaler. Dette er en type hjemmeoppgaver hvor teknikker skal utøves på klienter. Når journalene er godkjent, blir kurset fullverdig godkjent som et behandlingskurs i f.eks Muskelterapi – eller KST utdanningen her på skolen.