NYTT i NORGE:  Utdannelse i Ansikts Løftnings Teknikk ®
ALT, –  Ansikts Løftnings Teknikk, den originale utgaven etter Stanley Rosenberg ®

Noen mennesker ønsker behandling fordi de vil se penere ut og ha et fysisk ansiktsløft. De syns, at rynkene er blitt for fremtredende og ansiktet synker mot sør.
ALT er et vesentlig bedre alternativ til botox eller kirurgiske ansiktsløft, fordi  med ALT blir ansiktet naturlig pent og ikke kunstig eller stivt.      alt
Med ALT behandling vil  ansiktet beholde sitt liv, bli løftet og mer autentisk. Man fjerner ikke rynkene, men man bløtgjør dem, så de ikke ser skarpe og kantede ut.
ALT er en deilig, blid og hensynsfull dybdemassasje på bindevev og muskler i ansiktet, hodebunn, hals, nakke og skuldre. Blodsirkulasjonen blir stimulert, og muskler og bindevev avspennes / aktiveres og derved mildnes rynker og ansiktet kan arbeide seg mot en større symmetri. En god ”bi” virkning er, at man oftest får opplevelsen av å få det bedre i kroppen, bedre fordøyelsen, samt blir gladere og mer tilfredse.
Mange klienter kommer også fordi de har ansiktsspendinger eller rett og slett smerter i ansiktet.
ALT er godt til især: ansikts-lammelser, kjeve- og kjevespendinger, dårlig bitefunksjon, nakkesmerter, hodepine / migrene, svimmelhet m.m.. Det kan videre ha en positiv effekt på tinnitus og trigeminus neuralgi.
Ansiktet vi møter verden med: Det greske ordet “persona” betyr ansikt. Det er ansiktet vi viser verden. Er det stivt og uttrykksløst?
Følelser i relasjon til muskler: Muskler har relasjon til følelser og sier noe om sinnstilstanden vår. Det sier noe om hvor viktig det er at ansiktet vårt er i stand til å kunne bevege seg. Når alle musklene er velfungerende, er det spenst og bevegelse hele tiden, da vil ansiktet være levende og i balanse.

Utdannelse i ALT Ansikts Løftnings Teknikk ®
3 x 5 dager, hvor du lærer de 6 behandlingene.
Del 1: 4. – 8. september 2017
Del 2: 2. – 6. oktober
Del 3: 15. – 19. november

Fagansvarlig og underviser: Britta Andersen, DK.
Hun har rettighetene fra Stanley Rosenberg til å utdanne ALT terapeuter, dette er den originale AnsiktsLøftningsTeknikken ® utviklet av Stanley Rosenberg.

Bli med på det første kullet ALT – Ansikts Løftnings Teknikk ® terapeuter i Norge

Kursavgift pr del: kr 6490,-
Påmelding: post@sirius-skole.no
Tider: 09 – 17 hver dag

Depositum ved påmelding kr 2000,-

Sted: Sirius Naturterapeutisk skole
Kvalamarken 5
Haugesund

For mer info: www.sirius-skole.no